Kundreferenser

 

Bland Serags kunder finns ett antal välkända varumärken inom design. Flera kunder har varit med ända sedan starten 1986. Det gemensamma för kunderna är att alla har höga krav på kvaliten, vilket är en självklarhet förr oss. här följer ett urval bland kunder och referenser.

Blå Station startades 1986 av formgivaren Börge Lindau som drömde om att producera sådana möbler som han själv gillade och som han ansåg hade ett berättigande på marknaden.

Familjeföretaget Zero tillverkar och säljer attraktiva belysningsarmaturer för alla rum. Vi använder den senaste tekniken och våra formgivare är innovativa problemlösare som ofta överraskar. Hela 80 procent av våra underleverantörer finns i vår direkta närhet. Det är både miljövettigt och ger stor flexibilitet när det gäller varianter och modifieringar till projekt. Innovation, kvalitet, attraktion och hållbarhet är våra ledord sedan starten 1978.

Boxit Design är ett företag som tillverka designade fastighetsboxar & kontorsinredning. Serags levererar färdig produkt direkt från fabrik.

Lustrum grundades i Sverige 1988.

Vi tillverkar, levererar och installerar högkvalitativa hyllor och tillbehör för bibliotek över hela världen. Våra unika hyllsystem Littbus och Librum representerar det bästa av skandinavisk design, funktion och kvalitet.

Since our beginnings in 1945 in the small town of Lammhult in southern Sweden, Lammhults has adhered to the principles of the Modern Movement instilled in the company by our founder Edvin Ståhl. Today you can follow the tracks back in time through our rich heritage of design classics. Timeless pieces of furniture that also point to the future. Unique designs characterized by innovation and aesthetic awareness that never go out of style.

Skandiform är en av Skandinaviens ledande leverantörer av möbler för kontor och inspirerande offentliga miljöer.

Design, funktion och kvalitet är vår ryggrad. Vi har valt att arbeta med de främsta formgivarna och arkitekterna. Nära samarbeten som sedan starten 1962 gett oss många prestigefyllda designutmärkelser.

Skandiform är ett tryggt och traditionsrikt företag med genuin kompetens, personlig service och hög leveranssäkerhet. Våra möbler utstrålar en känsla, unik för Skandiform. Vi kallar den scandinavian sense - vårt sätt att balansera förnuft med inlevelse i det vi gör. Denna känsla är vår drivkraft och genomsyrar hela verksamheten. Våra möbler skapar karaktär och harmoni åt rum där människor möts.

 

NC Nordic Care AB är ett av Nordens främsta trämöbelföretag med fokus på design och hållbarhet.

 

NC designar och tillverkar möbler som kombinerar ett lekfullt och modernt formspråk med omsorg om såväl funktion och estetik som miljö och människa. Produkterna riktar sig mot vård och omsorgsmiljöer, café och restaurang, kontor, skolmiljöer samt offentliga mötesplatser.

 

Under 2017 sålde vi totalt 110 ton trä i möbler som är FSC®-märkta. Det betyder att träet kommer från skogar som har brukats med stor social och miljömässig hänsyn. Eftersom NC arbetar främst med trämöbler är det viktigt för oss att välja trä på ett hållbart sätt. När en kund väljer en FSC-märkt möbel bidrar personen till den biologiska mångfalden. FSC står för Forest Stewardship Council.